Βroadband cloud ηχοαπορροφητικό πάνελ

Acoustic solutions (cloud) W

 

Το Βroadband cloud είναι μία κατασκευή ηχοαπορροφητικών πάνελ, σχεδιασμένη να κρέμεται από την οροφή η οποία αναστέλλει πάνω από την θέση ακρόασης τις πρώτες ανακλάσεις, το ανεπιθύμητο φαινόμενο του flutter echo, και βοηθά στην εξάλειψη των στάσιμων ηχητικών κυμάτων που προκαλούνται στην θέση ακρόασης. Ταυτόχρονα παγιδεύει τις ισχυρές ανακλάσεις από την οροφή στο πίσω μέρος της.

Μόλις τοποθετηθεί στο χώρο, θα απολαύσετε αμέσως μια πιο ελεγχόμενη και ξεκούραστη ακουστικά θέση ακρόασης, με μεγαλύτερη ευκρίνεια, και ηχητική σαφήνεια.
 
Η ενιαία κατασκευή μπορεί να περιλαμβάνει 2 έως 4 ακουστικά πάνελ 120 x 60  cm.

 

Είναι 100% αποτελεσματικό για συχνότητες μεταξύ 300Hz και 20kHz. Για έλεγχο σε ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων, το Βroadband cloud πάνελ μπορεί και τοποθετείτε υπό γωνία.

Κατασκευάζεται από υψηλής απόδοσης φυσικό-ανακυκλώσιμο ηχοαπορροφητικό υλικό, διαπνέον, φιλικό στον άνθρωπο, δεν δημιουργεί αλλεργίες, δεν είναι καρκινογόνο, δεν προσβάλλεται από την υγρασία και μικροοργανισμούς. Για την εξωτερική επένδυση, χρησιμοποιούνται ηχοδιαπερατά υφάσματα μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα… 

Absorption coefficient

PDF-icon-small-231x30