Art Πάνελ

 

ART PANEL1ART PANEL2ART PANEL3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρειάζεστε ακουστική βελτίωση με μία έξτρα πινελιά ομορφιάς αλλά διατηρώντας την ίδια απόδοση που προσφέρουν τα υπόλοιπα πάνελ της Acoustic Solutions? Τότε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε ! Το Art πάνελ.

Πάνελ επαγγελματικά κατασκευασμένο στο οποίο μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε για να δέσει απόλυτα με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας. Το πάνελ αυτό κατασκευάζεται με τεχνολογία που προσφέρει φανταστική ποιότητα εκτύπωσης με ζωηρά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε δική σας εικόνα ή να επιλέξετε ανάμεσα από χιλιάδες στο shutterstock.com, istockphoto.com, jupiterimages.co.uk, fotolia.comthinkstockphotos.co.uk

Το Art πάνελ είναι κατασκευασμένο από φυσικό-ανακυκλώσιμο υλικό, διαπνέον, φιλικό στον άνθρωπο, δεν δημιουργεί αλλεργίες, δεν είναι καρκινογόνο, δεν προσβάλλεται από την υγρασία και μικροοργανισμούς. Για την εξωτερική επένδυση, χρησιμοποιούνται ηχοδιαπερατά υφάσματα μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

Τοποθετείτε σε κατάλληλα σημεία, για έλεγχο των πρώιμων ανακλάσεων, comb filter, ηχούς, και γενικός σε χώρους που θέλουμε να βελτιώσουμε την ακουστική (Στούντιο ηχογραφήσεων / πρόβας, Αίθουσες συνεδριάσεων, Αμφιθέατρα, Home Theaters, Αίθουσες ακροάσεων-Hifi κτλ).

Διαστάσεις (WxHxD):60 x 120 x 7 cm.

Absorption coefficient

PDF-icon-small-231x30

 

 

 

Acoustic Solutions Art Panel 1269

 Acoustic Solutions Art Panel 1399 Acoustic Solutions Art Panel 1300
 
Acoustic Solutions Art Panel Hi Fi Show 2017